Хто має в нас усі тепер
Ознаки зради?
Той, хто з душі своєї стер
Сумління вади.
Та Україну вже дістав
Злодійський уряд
І багатенько вже підстав,
Щоб знялась буря.
Прийшли у владу на кістках
Загиблих хлопців,
Чи не бере, панове, страх
Вас «переможців»?
Та ви ж були людьми колись
До входу в раду,
Там олігархам продались
І вбили правду.
Пенсіонерів скоро в нас
Не буде видно
І від законів, щодо мас,
Стає огидно.
Ніяких більш альтернатив
Нема у влади,
Хто б ще суперників бруднив
В усіх докладах.
Ви тільки гляньте в ради зал,
А там ті ж тушки,
Ахметовський бісексуал,
З Пе-еР* злодюжки,
Антинародний фронт бридкий
Все лиже з заду,
Ту фракцію усе в якій
Із шоколаду.
І будуть вибори, а в них
Безсилий рейтинг,
А голосів нема і крихт,
У ЗМІ лиш фейки.
Гуртом ми гроші зберемо
Вам на могили,
Бо про майбутнє від думок
Життя – несила.
* Кляті регіонали
...вірш дуже дошкульно-сильний і, водночас, дуже сумний темрявою, що проступає з нього!...Стало нестерпно в побуті, чесним людям страх як тяжко виживати(((...Але я вірю в Світло в кінці тунелю!!!
Джин відповів на коментар Сіроманка, 15.06.2017 - 16:36
Страну превратили в буферную зону между двумя мирами, а в буферную зону деньги не вкладывают. Увы...
А смена марионеток, ничего, кроме брезгливости, уже не вызывает.
Джин відповів на коментар Матюш, 15.06.2017 - 16:36
Власть искушает сердца, и какие пешки бы не стояли, они обречены, и не важно какого они цвета, пешка ходит всегда одинаково как черная так и белая. Стих отличный