Теплом віє
Очі сльозять.
В мізках думки сидять...
Сидять, не виходять
По темряві бродять.
Мене вони мучать
На волю хочуть,
В небо здійнятись
З сонцем кохатись
Від пестощів вітру кінчати
Мене не знати.
Кидати погляди масні,
В чужі сни вникати
Думки ґвалтувати.
...вони бачать і знають
як я їх пускаю
з вітром в п...ду...