Життя - щоденна боротьба
У шумі битви, не помітиш, як вже борешся з собою,
Наносячи удар, заплутуєшся, де інші, а де "я"
І відчуваєш приплив нестримної болі.
Прикладаєш волю, словам даєш розгулятися сповна
І червоні губи випльовують бридке чорне
У злобі задихаєшся, повітря обмаль,
Те що видихаєш, те вертається до тебе знову.
Я складаю зброю, більше не триматиме моя рука меча
І щит, він мені не потрібний,
Я не відступаю, а йду крізь безумне кровопролиття
І хаосу пелена з очей сповзає.
Не хочу я належати людям, почуттям, речам,
Не хочу з перемінливим світом щоосені замертво опадати,
Я прагну звільнення, ще ніколи не були явними так пута,
Ще ніколи, я так не хотів звільнитись від їх тиску.