Водні
Потоки водні
Ховають в безодні
Обличчя твоє
Напередодні
Виклики модні
А вже сьогодні
Забули мене
Тримайте мене, бо земля не тримає
Почуйте мене – я до вас вже кричу
Побачте мене – потребую уваги
Відчуйте мене – зараз я полечу
Явні
Натяки явні
Похід до винарні
І чути твій сміх
Такі різнобарвні
Дні й ночі у травні
Пороги барні
Топлюся у них
Тримайте мене, бо земля не тримає
Почуйте мене – я до вас вже кричу
Побачте мене – потребую уваги
Відчуйте мене – зараз я полечу