Колись ми перейдЕм межу...
І ваш зірковий час погасне
Дешевий, глупий і напрасний
він кане геть у синеву
Колись ми не знайдемо слів
чи осуду - на відео зазняті
Ви будете як ті котята,
топитись в чорному багні
Ви будете молити вщент -
Відкриті двері до в"язниці
І прокурор країні вірний
Вам зачитає документ...
І кров"ю зАлита земля
Не раз ще проклято згадає
Як ваші рила прожирають
ЇЇ останні надбання
І Ваші діти десь в журбі
Без грошей вкрадених заплачуть
Ніколи більше не побачать
Футболку "RUSSIA" на собі
І Україна за кістками
Налякано завиє враз
Яке ж майбутнє?! - лиш за нами
Що буде далі?! - лиш на нас
Ми закрутились в круговерті
Ми пам"ятаємо своїх
Не боячись відверто смерті
Ступаємо на цей поріг...