якщо хочеш навчитись жити
навчись любити себе
посій лісові у душі своїй квіти
щоб сміття не торкалось тебе
якщо хочеш навчитись кохати
навчись любити себе
тоді вже ніхто не посміє забрати
те серце наївне й сліпе
якщо хочеш навчитись боротись
навчись любити себе
і щоб неможливо було вже скоритись
всім тим, хто не любить тебе
насправді життя не таке вже огидне
коли ти любиш себе
насправді тут все вже таке очевидне:
ти любиш, а значить - живеш!