А в тебе були почуття,
Коли ти руку,мов мале дитя,
Тулив до серця і до скроні
І цілував її долоні.
А в тебе були почуття,
Коли ласкав її спросоння,
Коли котились сльози долі,
І був у неї мов в полоні?
А може були почуття,
Що дихати не міг сповна,
Коли дивився їй у вічі,
Ця мить здавалась тобі вічність.
Уста до губ ти прикладаєш,
Цілуєш,пестиш,обнімаєш...
І думаєш на все життя!
Солодкі,милі,почуття...
А в тебе були почуття??