На мої відчуття, - то легені обвуглились,
Вогнем, що зненацька у грудях прокинувся.
Здається,що серце заплутавшись стукотом,
Вдавилось занадто солодкими митями.
Здається,що пальці забули як рухатись,
А розум відрікся на зміну виходити.
Обурена совість з плакатом і рупором
До болю у горлі кричить: «НЕдозволено!».
Я вся, мов система,що раптом сказилася.
Бо наче не в силах тобі опиратися...
І все,що допоки в строю залишилося,-
Це вибір красиво і впевнено здатися.