ОРИГІНАЛ
Любов залишиться живою,
Коханням розцвіте в душі.
На крилах полечу з тобою -
Де тільки небо й журавлі.
Де ми розлучимось з журбою,
Де мрій розкішний зорепад,
І квіти пахнуть лиш тобою -
Там наш цвістиме райський сад.
Твоя журба моєю стане,
Серця заб'ються в унісон,
І сум очей в моїх розтане -
Візьму тебе у свій полон.
Щоночі крастиму твій спокій,
Жагу цілунків розпалю,
Забуду час свій одинокий,
Безтямно,ніжно залюблю...
ПАРОДІЯ
Навік розійдусь із журбою.
Бо ти замешкала в мені.
На крилах полечу з тобою.
Де тільки небо й журавлі.
Щоночі крастиму твій спокій.
Про це вже мріялось давно.
Моїй чуття такі глибокі,
Неначе океану дно.
Я крав би гривні і доляри,
Якби я Г. був, а не на Б.
Та не грошей жадаю – пари,
Тому я крастиму тебе.