I сонце стало,наче тiнь для мене:
Воно не грiє, лиш сильно пече.
Не б'ється серце, колись окрилене,
Й рiка життя мого вже не тече.
Погасли зорi. Мiсяця не видно.
Самотнiй вітер гуде за вiкном.
Десь поза мiстом виють жалюгiдно
Собаки. А може то далеко за селом?
Мого кохання пiсня закiнчилася.
Напрочуд швидко,мов та лiтняя гроза:
Була бурхлива та враз зупинилася.
Замiсть усмiшки - гiркая сльоза.