Ти одна із найбільш божевільних ідей,
Що так манить і кличе піти за собою.
Ти найважчий й водночас найкращий з людей,
Тільки нам не зійтись, як олії з водою.
Ми з тобою неначе вогонь і папір,
Нам з тобою взаємного щастя не мати.
Ти занадто високо, занадто твердий.
Сам твій погляд змітає мій зламаний захист.
Я з тобою настільки вразливо-крихка,
Я з тобою настільки вражаюче справжня,
Що мені залишається тільки кохання
Неможливе,як суміш : олія й вода.