Мені не потрібно вина!
Я вип'ю отруту... до дна...
Але не забути провини
Не вкрасти розбите серце з домовини
Душі не оживити серед ночі...
Будити сльозами минуле - не хочу.
Не буду шукати я більше причини,
Щоб бути поряд з тобою нині...
Я поховаю свої думки.
Від них тільки боляче.
В них лише ти...
Морозом душі я вбиватиму квіти
І кров'ю своєю скроплю.
Ці квіти не винуваті,
Я все ще тебе люблю...