Прошу пробачення у всіх
і низько поклонюся перед вами.
Кого я ввів в якийсь гріх,
кого образив я словами.
Відповісти кому не зміг
взаємно дружбою, любов'ю.
Кому в біді не допоміг
як рани обливали кров'ю.
Прошу пробачення у всіх,
кому не встиг допомогти,
у кого викликав я сміх,
кого не встиг застерегти.
Прошу пробачення у вас,
камінням хто в мене кидали.
Коли я падав вниз не раз -
мені руки ви не подали.
Всім ворогам кажу - мене простіть,
я вже не плачу, я радію.
Не хочу вам у чомусь мстить,
лиш друзів у вас бачити я мрію.
Прошу щире пробачення у тебе.
Я так люблю, та не скажу цього словами.
Дай шанс побути раз в твоєму небі
Серед світів твоїх, де ми - поміж зірками