Ти тільки очі розтулив,
І ось що ти побачив:
Твій ідеальний день прийшов,
Весною все позначив…
В обійми лагідні згорнув
Твоє гаряче серце
І твою мрію сколихнув,
Що ще тобі озветься…
Розквітнув синій небокрай
У тебе за вікном,
Оце і є твій справжній рай,
Який здавався сном…
Усе вже склалося давно
Найкраще для усіх,
Ти вже життя своє несеш
До найсолодших втіх…
Зміни єдине у собі,
Єдину перепону,
Що заважає нам усім
Дістатися додому…
Це не шляхи і не дощі,
Не марні намагання,
А ті нерадісні думки,
Що знуджують світання…
Від нього далі все іде
У нашому житті,
Нехай лиш радісні думки
Розквітнуть у тобі.
09.03.2017