Промайнула знов зима
і прийшла до нас весна.
Вже мороз нас не лякає,
а природа оживає.
На деревах напівсонних
гілочки уже з бруньками.
Тане сніг на підвіконні
і дзюрчить той сніг струмками.
У бруньках малі листочки
свого виходу чекають.
І в землі усі росточки
цю весну вже відчувають.
Сонця лагідне проміння
намалює ластовиння,
а земля теплом зігріта
подарує барви квітів.
Знов весна нас зачарує,
знов ми будем в ейфорії!
Знов веселку подарує
й розворушить наші мрії!