на круглому ковбанку
навколо столу під вербою
грали в карти спозаранку
тішились колодою новою...
гра чудна була азартна
високі ставки все таке
поруч́ сиділи дві мавки
вони шось правили своє
грали ж в бридж напевно
ті затяті дармограї...
туз десятка дама пика
в другого карта не велика
програє і червоніє його пика.
мавки ж полягали голі
і чекають тепла в полі.
ну яка ж до біса ласка
в ньoго туз,а в мене каска
так загрались картограї
що й забули за тих півнів
що співають десь там в гаї
і проганяють таких бівнів