Для Всесвіту головне наші думки, мрії і шлях. І тоді віра приведе нас до шляху, який ми обираємо собі.
Шлях-це життя з поверненням назад і знову вперед. Головне - це йти. Розмір кроку не має значення. Головне - це рухатися.
Колись всі зірки стануть на одну доріжку. І тоді все вирішиться так, як має вирішитись.
Ніч прийде. День прийде. Вечір прийде. Всьому свій час і своє місце.
Сни приходять нізвідки і залишають післясмак надовго.
Кохання приходить завжди. Воно інколи запізнюється на літак і приходить пішки. Головне, щоб в душі були відчинені для нього двері.
Вірити треба завжди. Вірити Всесвіту, вітру, людям і Янголам. Вірити собі. Вірити в себе.