У вухах дзвін,
перегрівсь автомат.
Не бачиш, не чуєш,
повзеш до стіни.
Звичайний ти -
український солдат.
Не вимовлять ті,
хто довів до війни.
Домовлень захтілося?
Дужче питай
в усіх,
хто наїлися талого снігу.
В утих,
хто давно вже сказав "прощавай",
У тих,
хто не дива чекали,
а диво робили!