Тривав запеклий та кривавий бій.
Війна збирала голови до трону.
І там, де проти стада стояв стрій,
Земля ввібрала кров, за ті кордони.
Солдати йшли, трималися завзято,
Охоронялися ідеями в серцях.
Хоча і втратили бійців багато,
Та розуміння переможе страх.
І знову сили дасть піднятись з пилу,
Тримати зброю не зважаючи на біль.
Не спинить патріота страх могили,
Коли у нього справедлива ціль.
1 березня 2015 р. Сектор "М"