Не соромно тобі країно
На наших ще живих серцях
Влаштовувати страх-руїну
Забувши кулі отвір в янгольських грудях!
Ховаючи підступні очі,
Забула Сотні наш наказ
Звільнити від потвор мерзотних,
Ти землю пращурів що гинули за нас!
Дивлюсь на тебе я з небес Вселених,
І сором обіймає, душу рве.
У тебе вже десятки тисяч убієнних,
Потворою що Україну на шматки дере!
Крадій - не може бути батьком,
Його природа – красти та брехать.
Свиня – не може бути паном.
Призначення її – смердіти та волать!
Прокинься любий мій народе!
Нас вже багато в Небесах,
Не надсилай нам більше праведних героїв,
Потвор у владі знищи –
ЦЕ Є НЕБЕСНИЙ ВАМ НАКАЗ!!!!