Помолимось за тих
Хто голову зложив
У цій війні,
Що зветься в нас АТО.
І пам'ятатимемо тих ,
Хто на передовій,
Боронить мир,
Щоб комфорт був й тепло
В домівках наших.
Бачиш, не завжди
Нам зручно пам'ятати цю війну.
Та знати треба,
Що без хлопців бойових,
Нам не вдержать Державу.
Слабеньких зневажає світ.
Слабі ніколи добре не живуть.
Тож приготуймось до борби,
І в добру путь...
Скалічені війною мають знати,
Що миром всім їм будем помагати.
Нема дороги іншої , як зміцнювать Державу...
На сильних в світі цім не нападають,
Лиш дружби їхньої шукають.