Я повернусь, прийду до свого дому,
І душу пошматовану віддам.
З плечей зітру камінні крихти втоми,
Сховаю голосу свого сердитий злам.
Пройду у двір та тінь моя покаже
Дорогу всю, життя, що я пройшов
Лиш досвід той нічого не заважить.
Тут мир і спокій, не біжить тут кров.
Дістану з серця трут патріотизму.
Вогнем з очей його я запалю.
В багатті тому паростки рашизму
Навчу палить. Без сумнівів й жалю.
10 жовтня 2016 р. ОТУ "Луганськ"