дорогами в ніс розчинившись по тілу
пошта до мозку через язик
добила цим димом істину білу
і вибила з зони до якої так звик
все в миті єдиній розтануло ззовні
ти думав однак все насправді не так
куди тепер діти думки ці безмовні
і захистити свідомість хоч як