Засвітило сонце,
Засміялись квіти,
Пролетіла птаха
Повз моє вікно.
Так хотілось жити,
Жити і радіти,
І щоб так завжди
На душі було...
Проплива хмаринка
В небі голубому,
І промінчик сонця
Загляда в вікно.
Усміхнулась ніжність
На обличчі знову -
І печаль та зникла,
Як і не було...