дощ з неба тікає , щоб до тебе торкнутися
нікому його не спинити, нізащо не втримати
якщо захочеш назад повернутися
доведеться спочатку мене покинути
чи грішним чи праведним дощ падає до ніг однаково
живи як вмієш, йому на тебе байдуже
якщо колись будеш за мною плакати
то хай твої сльози падають в землю гаряче
дощ змиватиме з тебе бруд минулого
тектиме тілом прохолодними лавинами
якщо не хочеш про мене думати
доведеться говорити зімною годинами
коли він закінчеться, стане легше дихати
після дощу стає усім легше жити
коли захочеш мене здихатись
будеш змушена оживити