Здається, дрібниці ...тепер, поки ми не втратили їх, то не зможемо зрозуміти наскількі вони цінні...
Все минає, ніщо не вічне...Хіба лише спогад, але він вмирає скоріше ніж сама Душа.
Неважливо який в тебе вік, а ти нажився по самі вуха.
Кажуть, доля твоя залежить від того, в який ти повернеш бік,
а ти не можеш більше щось подібне слухать.
Банально та правда для кожного із нас.
З дитячого садочку хотіли до школи. А там вже швидше закінчити одинадцятий клас...
Чого ті, хто в школі ще, ненавидять її щоденні одноманітні клопоти, суворих вчителів, впертих однокласників, незрозумілі і нудні уроки. Але ті, хто вже пережив цей період, хочуть повернути цей час,ладні все віддати хоча б за ці 45 хвилин уроку. Чого ці пекельні роки порівнюють з найкращими роками життя? А тому що, тут пройшло дитинство...Тому що, для нас не існувало тоді реальних проблем...Перші перемоги і перші поразки, перші відповідальні вчинки і перші "відмазки".Друзі, перше кохання. Щастя безмежне і розчарування.
А далі що? А далі вже кожен сам обирає, чи може доля в напрямок потрібний нас штовхає...
Студентське життя, дім, сім*я, рутина, робота.
Куди так швидко час пливе?
І де ж мої шкільні роки, де дріб*язкові ці турботи?
Ми втрачаємо це непомітно, повільно...
Будучи підлітком:
"-Я самостійний, все "ок", не переживай мам. "
Та ставши геть дорослим, майже постарівшим, хочеться щоб хтось за тебе так питав, почути голос мами, вранці на кухні сніданок смачний і теплий чай, поцілунок в щічку і тихе мамине:
"- Сонце, зайчику вставай..."
(...) Тепер думки іноді про це...І тепер ще юності роки, усмішка, завжди позитив. Але буває, поговориш з бабусями, що прожили життя, розумієш, вони були у твоїх літах, а ти ще не був у їх...І розмови тільки про їхню молодість,про те, чого не зробили і шкодують досі...
про помилки , про те ,чого не повернеш...Про веселу молодість квітучу, що спокійно в*яне, як сумно , що для них усе майже пройшло: вечорниці, пісні до рання, таємниці дівочі, і печально , що у старості кохають тільки очі...
©M.V.
ID:
708016
Рубрика: Проза
дата надходження: 23.12.2016 01:06:42
© дата внесення змiн: 23.12.2016 01:06:42
автор: vitaline
Вкажіть причину вашої скарги
|