У нашому будинку
Софійка проживає,
Така вже щебетушка,
Та усе кругом співає.
В ліфт зайде вона-співає,
Співає на майданчику.
Їй ніхто не заважає.
Сіла ось вона на лавочку,
Знову пісеньку співає.
Дітки біля неї ходять-
Люблять слухати той спів.
Згодом вже розпочинають
Щось наспівувать й собі.
І малі такі кумедні-
Намагаються співати,
Що аж мами,непомітно,
Починають прислухатись.
Так навколо загуло,
Як у вулику,у бджілок,
А від співу,від того,
Весело усім зробилось.
От вам і Софійка,
Щебетушка вже така,
Дівчинка замрійка,
Що ввесь час собі співа...
м. Бровари, вул. Чубинського,3 (сек. Б)