Слуга диявола … - Горгона,
безбожне б.дло від Мамона.
Забрало хліб, картоплю… й міль
із хати зникла навіть цвіль.
Вкраїна вся… проклята Богом,
злягла голодна за порогом.
По селах страх і каннібали,
плодили с.ки… комісари.
В шкірянках змії – люцифери,
живцем нас їли людожери.
Вбивали голодом селян ,
спололи нас, як той бурян.
У гній нас кинули мільйони,
паскудні виродки червоні.
Й упало тіло… - на коліна…
але душа вона ж не тлінна.
Тож не діждетеся пощади,
ми не забулись шакал яди.
Вам… Кагановича… онуки,
розплата близько вже за муки.
За цей піар про Бабин Яр…
Де сотня лише вас «хозар».
Війну на сході за офшори,
Ми вам віддячим «пракулрори».
Удома ми тут... - приросли,
Бохгоопранні ви осли.
Вкраїна вся із патріотів,
не убєте всіх хижороті.
За біди наші… - геноцид…
ми Вам припишем ціацид.
Собачі дітки - пройдисвіти
на тернах будете висіти.
У Ваших віршах дуже багато гострих емоційних висловлювань - зазвичай так виходить, коли описувана ситуація лезом на серці малює криваві картинки. Я дуже швидко проникаюсь образами, тому іноді все відбувається у зворотньому порядку: прочитаю вірш - і в руках з`являється лезо... Не знаю, добре це чи погано.
Твір правдивий, тому, напевне, так пройняло