Зрозуміло. Дякую за пояснення. Я теж не бачу виходу і не з першоі спроби його відшукати. Але якщо його не знайти, то не буде дороги вперед, є тільки зупинка чи в найкращому випадку тупотіння на одному місці, без жодного особистого розвитку чи поступу вперед. А як вирватися з замкненого кола - велике питання. Але я думаю: треба, обов'язково,його полишити, вирішивши власну проблему, хоч вона і створена не тільки власними руками. У чому і є найбільша проблема. Як можна вирішити для себе те, зруйнувати чи закреслити, що будувало двоє - я не знаю, не вмію і не розумію. Але і одна розвивати те, що внутрішньо мене не хоче полишати, не можу, бо для розвитку потрібно двоє.А друга причетна особа бачить одні і тільки руіни, які відновлювати і по новому відбудувати не має жодного бажання. Отака непроста на даний момент для мене дилема!