Хай листопад не лякає дощами,
Навіть від снігу душа не тремтить:
Ваше свято сьогодні, і з Вами
Ми зібрались його розділить.
Ви поєднали і юність і зрілість,
І доброта вже не сходить з лиця:
Хай Ваше серце наповнює радість,
Щастя, кохання й любов без кінця.
Хай не буде на шляху перешкоди,
Хай веселиться безмежно душа:
Діти - ось Ваша в житті нагорода,
Їхня любов хай завжди береже.
Хай чоловік буде другом навіки,
Вам допоможе у смутку пройти,
Адже родина - бальзамові ліки,
Ліки від старості і самоти.
Здоров"я хай буде міцне, наче криця,
Достаток і затишок в хату прийдуть,
Найзаповітніша мрія здійсниться,
Усього найкращого і в добру путь!