Знову я, закриваючи очі,
Бачу сотні днів точками життя.
Не важливо чого я ще хочу -
В кожній точці я, в кожній точці я.
Я згубився в собі назавжди -
Сотні точок - вихід лише один.
Я ще й досі хочу його знайти,
Та минуле тримає - я його син.
Знову сніг за вікном рядами.
Я - сніжинка, тримаюся до весни.
Скільки я вже блукав стежками -
Та завжди потрапляв у свої сни.
Не тримай мене біль, не треба.
Я давно крапля в морі без мети.
Я колись так хотів у небо,
Та тепер вже не знаю куди іти.