За все в житті прийдеться заплатити,
За радість - інколи , пекучими слізьми,
Ще жоден не навчився ідеально жити ,
Нікому не вдалося без падінь пройти !
За все в житті прийдеться поборотись ,
Бо ж палка завжди має два кінці,
Лиш ті, які зуміють не скоритись
Проблемам, знайдуть сили у собі !
І на шляху прийдеться всім зустріти,
Людей, як ніч холодних і німих ,
І тих, які зуміють нас зігріти,
У бурі днів морозних й дощових !
А ще завжди прийдеться обирати ,
Коктейлі щастя з різними смаками ,
Наприклад : з перешкодами кохати,
Чи жити в спокої та під самотності замками !
7.11.2016
Уляна Квітка