І
Тремтить серце мов струна,
Рука моя в твоїй руці.
Ейфорія підносить в небеса,
Й стаємо мов мисливці.
Ніч для нас відкрила чудеса.
Очі твої, як в лисиці.
Різні тільки зовні ми,
Насправді чимось схожі.
Інтрига у повітрі з нами,
Каталізує задуми ворожі.
ІІ
І холодно і сумно водночас,
Таємна сповідь стала зрозуміла.
А так все добре було в нас,
Твоя любов давно зотліла.
Оговтатись я ще не встиг,
Прощавай моя любов навіки.
Чарівних мрій потік вже cтих
І важко підійняти віки,
Й для мене час застиг.