Ви при владі і ті які були колись
І не хочите нас розуміти
Що усему приходить кінець
Вже не можемо більше терпіти
Все продали уже збогатилися ви
Сім»ї родичі люблячі діти
А народ кожен день гірше жити стає
Обнаглівші ви наші бандити
Скільки треба грошей вам машин
Отих дач, є в вас уже а вам мало і мало
Подивіться на нас як ми тут живемо
У вас заплили пульки оті салом
Вже не бачите ви і не чуєте нас
Думки лиш тільки взяти кредити
А народ в ніщеті без надії уже
Ні не хочите їх зрозуміти
Ну поганий кінець буде також і вам
Ні не віриться? Може побачим
Не поможе ніхто , зупиніться уже
Є примір де той хам ми не бачим
Спонсор цеї війни що на сході іде
Інтерпол його зараз шукає
І не може знайти на рублівці у вас
Але господь його покарає
Як собака отта їхня вже вартова
Не свобідний він є, приселений
І чекає суда та заблудша вівця
Відпустив , щоб хазяїн скажений.
На скажено теж колись буде ще суд
Що бажав дуже стати месія
Терористом він став , бачим ми і весь світ
В нас на Бога остання надія.
А не давно ще ви світові ті пани
Рейтинг дати йому ви бажали
Що він є впливовий і мудріший усіх
Помилилися зараз узнали.