Навіщо ти прийшов і підкорив,
Все те, що було в мене у моїй душі.
Вогонь кохання в серці розпалив.
А тепер спогади такі болючіші.
Навіщо ти казав мені - Люблю,
До себе міцно - міцно пригортав.
Тепер чекаю я - надією живу,
В самотню ніч,шаль плечі обгортав.
Невже тобі я щось не так сказала...
Чому так раптом обірвалось щастя?
Я ж так просила...Я ж так благала!
Та мабуть доля - рок прокляття.
А зараз і серце і душа болить,
Нестерпно так і навертає сльози.
Бодай побачити тебе хоча б на мить.
Та що ж! Неварті ці нічого фрази...