я тобі скажу, тихенько розкажу,
як бачу світ в твоїх очах.
І рука в руці, теплом долонь твоїх
стіну із криги розтоплю.
як в моїх очах, ти найвільніший птах
даруєш крила і мені
о, пам'ятай, лише не забувай
що я і ти кохані.
Закружляло листя, сніг і вітер в ніжнім танці
і тумани літні розляглися для нас вранці.
Як той соняшник і сонце -
Так були ми незнайомці.
А тепер тримай - не відпускай.
Ти в моїх думках
І від негоди дах,
Без тебе в'яну, як без води.
Ти в моїх очах, у серці, й навіть в снах.
Ти мій світ, ти всюди.