Миру хочемо і післали у Мінск
А кого перемови робити
Нехай скаже їм там тим кримлівським катам
Чому вбили Гонгадзе бандити
Він боровся з корупцією знаємо ми
Думав зможе її побороти
Не судилося вже бо життя забрали
Тіло де вже скажіть нам гидоти
Був же суд і знаєм ми
і убивцю знайшли й судили
а заказчики де відкупилися
миротворцем вже стати рішили
Стидно нам і від тих що напали на нас
Кращих що там не було при владі
Знали все ви тоді, що забули усі
Вмили руки від крові і раді
Ну радійте ще чуть зрозуміли і вас
Бо настане колись та година
Не поможуть оті …
Миротворець не був ти людина
Що вже совість гризе в тебе їй не було
Ти нападникам що помогаєш?
Може борг маєш в них
Бо при владі тут був може виборів знову чекаєш?
Різні люди усі ,а бувають тупі
І помилки в житті вони мають
Роблять виводи змінюють щось
Що зробили то те пам»ятають
Ти напевно забув те що було колись
А згадати чому ти не хочеш?
Чого лізеш туди не достійний є ти
Чому голову світу морочиш?
По приказу твоєму убили його
Знаєм всі і суди доказали
Ти для чого послухав халуєв отих
Що на нашу країну напали
І ще маєш лице від країни іти
Ти нічого не зміниш ми знаєм.