Тендітний стан квіток яскравих,
Попри і вітер, і грозу,
Вітання шепче пелюстками
До тебе, мій мандрівнику.
А вище, мов на конях сильних,
Мчать вершники у небокрай.
Тебе знайшовши серед вільних -
Від спеки захища твій плай*.
Земля, якою ти ступаєш,
У прагненні спіймати ціль,
Для ніг все стеле килимами
Щоб йти ти беззупинно міг.
Тобі - цей світ, і все що в ньому!
Забудь про інших хоч на мить..
Ти є правитель світу цього,
Дарунку неба, де блакить.
Фото: Pixiali.
---------
*стежка