Буває,
Що пупянок ніколи не стане квіткою...
Бо ЧАСУ НЕМА...
Зима...
Буває,
Що квітка не боіться морозу,
Цвіте , а довкола голо і сніг,
І вона сама...
Буває,
Що тепло на серці ...
Без жодних причин...
Буває,
Що ділять ЛЮДЕЙ на жінок і мужчин...
Буває,
Що ТІСНО моєму "я" в мені...
Буває...
Що те, що зі мною ,
Наче вві сні...
Буває,
Героя не знають люди,
А він мовчить...
А хтось,на копійку зробить
Й на весь світ кричить...
Буває... Буває... Буває...
Що пупянок ніколи не стане квіткою...
Часу нема...
Зима..
16.10.15