Ми владу вибрали вона у нас від Бога
Яка вона вже бачим зараз ми
Народ від Бога це я точно знаю,
А влада нам напевно за гріхи
Ми бачимо,що твориться в державі
Коли студенти вийшли на майдан
Їх б’ють, стріляють і катують
Не чує влада і отой баран
Не можна вже людиною назвати
Він нелюд цей колишній кримінал
Він хоче на коліна всіх покласти
Мізків немає , крадений капітал
Це світ все бачив дуже дивувавсь
Як Гаврилюка козака з Буковини били
Розділи , чуба відрубали,знущались
Гордим він був його ви не зломили
На холоді ,морозі заставляли
Дітей цих на коліна клали
Їм холодно було, а страху ні
Ненависть що ви їх не зламали
Водою обливали там усіх
В мороз і вітер дуже ви раділи,
Зломити дух хотіли людям цим
І не зломили це герої України
Ви поступали як фашисти у війну
Може вони таких тортур не знали
Дивується весь світ,шкодуєм ми
Це еліта яку ми вибирали
Такого як колись у Крутах не буде
Тоді Російські кати дітей вбили
Зараз багато нас, а б”ють свої
Всіх не уб”єте-може так хотіли?
Січень2014