Ми ніколи не будемо вже поряд ,
Ти зробивши свій вибір пішла ,
У очах твоїх погляд байдужий ,
А в душі моїй муки і страх .
Не почую більше твій подих,
І за руку мене не візьмеш ,
Та й претензій не маю я жодних ,
Лиж пронизує біль існування зник сенс.
Я вимкнув був світло ми просто мовчали ,
Як в пісні про те що не можна сказати ,
Хотілось навіки тебе лиж кохати ,
А ти лиж погратись , боялась сказати .
Сюжети вже зняті дорога закрита ,
Мовчу ну з душі вириваються крики ,
Раніше без тебе міг якось жити ,
Але зараз мені не вистачає повітря .