Дайте світло ви людині, що існує в Україні.
Наче в темноті.
Що працює, як у пеклі, як в страшному сні.
Або дайте хоч надію, запаліть вогонь.
Як людина кормить птаха, зі своїх долонь.
Вже втомилася вона, ходить, як вночі.
І працює далі в пеклі, у страшному сні.
Розбудіть і нагодуйте, розкажіть про сон.
Той сірник, що загориться, світло нам дає.
Бо без світла, як і хліба. Страх людей бере.
Взагалі, тяжка робота, всіх бере в полон.
Дайте жити ви людині, дайте світлий тон.