Ти любиш Україну? У серці збережи.
І те що українець, нікому не кажи.
Ти подивись навколо, я знаю страх бере.
Та є ще українець, що в серці береже.
Вона країну нову, побудувать взялась.
Так це ж не Україна. Хохляндія якась.
Реформи всі проводять, ламати всяк гаразд.
Так це ж, не Україна. Хохляндія якась.
То закривали рота, хоч шматом ковбаси.
Тепер працюєм місяць, ми на одні труси.
І ти спитаєш щиро, то що робити нам.
Що бережуть країну, десь у своїх серцях.
А я скажу тихіше, тихіше говори.
Що любиш Україну, нікому не кажи.
І не питай нікого, чи любить він її.
Бо той хто дійсно любить, на площі не кричить.