Відпочити від себе хочу,
Від постійних своїх вагань.
А без себе проводити ночі -
Найтаємніше з моїх бажань.
Ти набридла мені, підсвідомість!
(твої здогадки, твої думки)
Краще слухатиму натомість
Я поетів вічні рядки.
Від самої себе мене нудить,
а фантазії, спогади, сни
Разом з мозком моїм тишоблудять
В яснім світлі нічної тьми.
Свою голову хочу покинуть,
Щоб хоча б на кілька годин
Припинити про тебе думать,
Тоді швидше піде часу плин.