головне - мовчати тоді, коли треба мовчати,
головне - не кидати ні слів, ані грошей на вітер,
не тримати тебе, розтискати поволі лещата,
не тривати у тобі, терпіти, терпіти в собі,
там,
де сполохані пальці до струн обертаються звуком,
де рядок випадковий так сильно й так глибоко значить,
лиш тримай її руку,
тримай,
лиш тримай її руку,
не зацьковуй себе тисячами причин і пробачень,
не кидай дурних звичок, не носи стрічок на зап'ясті,
не клянися їй літом, коли вже направду так зимно,
не карайся пустим, не кради вже украдене щастя,
вже ж бо богу, мені і собі ти
нічого не винен