. Любі Зоряно й Олександре!
Вітаю з одруженням вас, щиро і радо!
Нехай із небесної сині
вам привітно всміхається сонце!
Нехай повними будуть скрині,
і співають пташки у віконце,
і нехай панують між вами
тепло злагоди й світло кохання,
із доброділами й щирословами,
хай сяйво зірок променіє вітанням,
вам квіти хай шлють тонкі аромати,
нехай Бог направляє життєву вам путь,
і радісні будуть всі ваші дати,
хай здорові народяться діти й ростуть!
У цю зорепадну ніч
ви будете віч на віч,
хай щастя завжди буде з вами,
годинами, днями, роками!
Щастя вам! Щастя вам! Щастя вам!
13.08.16