А я у осені попрошу,
Погоду теплу і хорошу...
З неба зірочку ясну,
Бо без неї не засну...
З нею буду віч-на-віч,
В золоту, осінню ніч...
І візьму її маленьку,
У свою дорослу жменьку...
Принесу в свою оселю,
Почеплю її на стелю...
Щоб промінчики ясні,
Мене гріли уві сні...
10 08 2016 р
Вікторія Р