шукатиму себе посеред літа
загублена душа дощем прикрита
серед снігів і заметілі
усі свіжо обгорілі
обмазані цим небуттям
знанням невіданим нам досі
шепочеш ти в моїм волоссі
про тайну цю негадану неждану
про душу згадану незнану
серед тих інших душ таких як ми
які прийдуть у ці світи а ти світи
гори не згасни не дам тобі я
....вогнегасник