Давай з тобою зіграємо в гру,
Диктуватиму правила я!
Ставки високі! Усе на кону,
І навіть свобода твоя!
Не передумав? Давай розпочнем
Хоча насправді ми граєм давно
Єдине, що я тепер буду вогнем,
Й повір буде краще, ніж у кіно!
Правило перше: не хочеш програти,
Не піддавайся пустим балачкам
Бо слово моє, для тебе вже грати,
Хоч і подібне воно пелюсткам.
Правило друге: забудь , що я добра
Що мила і вмію прощати тебе,
Твоя вина , що я стала хоробра,
І що очі твої не зупинять мене!
Правило третє: не смій говорити,
Ніби не зможу, побачиш все сам,
І не надійся, ми будемо квити
Тільки попрошу, давай вже без драм
І на останок : мені тебе жаль,
Просто тому , що не вмієш любити
Ігри закінчаться, впаде вуаль
А ти не навчишся по-справжньому жити!
Уляна Квітка 02.08.2016