Ця казка уже не про нас,-
Фіаско чудових подій...
Останній ми втратили шанс,
Я вже не твоя, ти не мій...
Добігли кінця усі ролі,-
Не чути в фойє ніжних фраз...
Ми наче об'їлися солі,
Настав вже прощатися час...
Слова твої були, як перли,-
Ти був мій єдиний "Пегас"
В душі почуття всі померли,
Ця казка уже не про нас...
28 07 2016 р
Виктория Р